Dough matured for at least 48 hours, locally sourced peeled tomatoes of artisanal production, creamy fiordilatte, and baked in a wood-fired oven with Italian beech wood. Every bite tells the excellence of the territory.
Black Truffle Cream, Mozzarella, Prosciutto, arugula, and walnuts
Mozzarella, Cacio & Pepe Cream. Guanciale and Evo Oil
Tomato, Mozzarella, Fresh sausage, Artichokes, Cardarelli mushrooms, Leccino olives, Basil, and Extra virgin olive oil
Yellow Tomato, Garlic in its Skin, Cherry Tomatoes, Oregano, and Basil
Tomato, Mozzarella, Reserve Anchovies, Olives, Basil, Oregano, and Extra Virgin Olive Oil
Yellow Tomato, Mozzarella, Capocollo, Stracciatella, Tarallo, Basil and Evo Oil
Tomato, Mozzarella, Faeto Raw Ham, Stracciatella, Basil and Extra Virgin Olive Oil
mozzarella and mixed cheeses
Paglione Tomato, Mozzarella, Cardarelli Mushrooms, Fresh Sausage, and Basil
Yellow tomato, buffalo mozzarella, N'duja from Spilinga, and basil
white focaccia with overcooked mozzarella, cherry tomatoes, arugula, and parmesan
Grilled sweet pepper cream, Mozzarella, Eggplant, Zucchini, and Basil
Paglione Tomato, Mozzarella, Spicy Sausage, and Basil
Paglione Tomato, Local Buffalo Mozzarella, and Basil
Paglione Tomato, Mozzarella, and Basil
Paglione Tomato, Garlic in Jacket, Oregano and Basil
Extra Virgin Olive Oil, Salt, and Oregano
Alcuni alimenti potrebbero essere sottoposti a processi di abbattimento della temperatura come previsto dalle autorità
Arachidi e prodotti a base di arachidi.
Grano, segale, orzo, avena, farro, kamut e prodotti derivati.
Crostacei e prodotti a base di crostacei.
Mandorle, nocciole, noci, pistacchi e prodotti derivati.
Latte e prodotti a base di latte.
Lupini e prodotti a base di lupini.
Molluschi e prodotti a base di molluschi.
Pesce e prodotti a base di pesce.
Sedano e prodotti a base di sedano.
Senape e prodotti a base di senape.
Semi di sesamo e prodotti a base di semi di sesamo.
Soia e prodotti a base di soia.
Anidride Solforosa e solfiti.
Uova e prodotti a base di uova.