Beef tartare hand-chopped and seasoned with oil, capers, and lemon, served with bread chips, mustard mayonnaise, and caramelized onion
Spaghetti with carbocream and duck ragù
Mixed greens, tomato, carrots, tuna, mozzarella, olives, capers, egg
Mixed greens, tomato, carrots, eggplant, peppers, zucchini, mozzarella, egg
Mixed greens, carrots, feta, walnuts, sun-dried tomatoes, zucchini, olives, egg
Mixed greens, tomato, carrots, grilled chicken, Parmesan flakes, croutons, Caesar dressing
I Nostri Impasti e la nostra lavorazione artigianale
Selezioniamo solo farine di alta qualità e macinate a pietra del Molino Moras, storico mulino friulano a conduzione familiare, da oltre un secolo sinonimo di eccellenza, tracciabilità e rispetto per la materia prima.
Impasti artigianali con lievito madre e metodo biga
Tutti i nostri impasti sono realizzati con lievito madre attivo e germe di grano, ingredienti che esaltano il sapore e l'aroma naturale della pizza. Per garantire una maggiore complessità e struttura, utilizziamo il metodo biga: un pre-impasto asciutto che fermenta lentamente, sviluppando profumi intensi e una mollica alveolata. Successivamente, lasciamo maturare l'impasto per 72 ore a temperatura controllata, per ottenere una pizza leggera, digeribile e dal gusto autentico.
Il nostro impasto Classico: Un blend equilibrato di farina di grano tenero tipo 1 e tipo 00, studiato per ottenere un impasto leggero ma strutturato, con una buona tenuta in cottura e una fragranza autentica.
Ricco di proteine – 13 g per 100 g di farina – è ideale per una pizza dall’alveolatura fine e dalla consistenza armoniosa.
Alternative Speciali
Impasto senza glutine: disponibile su richiesta per tutte le pizze del menù, preparato in ambienti dedicati per evitare contaminazioni.
Mozzarisella: una deliziosa alternativa vegetale alla mozzarella, a base di riso, ideale per chi cerca un'opzione vegana e senza lattosio.
Fior di latte, gorgonzola, on top: speck and caramelized walnuts
100% Italian peeled Apulian tomato sauce, red tomato fillets from Gargano, goat cheese mousse, spicy salami, chickpea hummus with nduja
100% Italian peeled Apulian tomato sauce, red tomato fillets from Gargano, garlic emulsion, Pantelleria oregano, nduja hummus, red onion
Red tomato fillets from Gargano, fior di latte, green olives from Cerignola, tuna fillets, on top: marinated zucchini
Fior di latte, friarielli, smoked piranha slices with beech wood, crispy onion
Sicilian datterino tomato, local buffalo mozzarella, topped with summer black truffle from Molise in cream and carpaccio, garnished with basil-flavored EVO oil
100% Italian organic tomato, coming out: local buffalo mozzarella, cultatello, summer black truffle from Molise in cream
Year 2020 - Recommended pairings: dishes based on red meats
Salsa di pomodoro pelato pugliese al 100% italiano, fior di latte, porcini, ovetto all'occhio, in uscita: tartufo nero estivo del Molise in granella, polvere di pomodoro
100% Italian organic tomato, fior di latte, all seasonal vegetables, garnish with EVO oil
Seasonal vegetable cream soup, rice mozzarella*, all the seasonal vegetables, garnish with EVO oil
Rice mozzarella*, fried aubergines, Calabrian “Friggitelli” peppers, yellow and red datterini tomatoes, Sicilian almond flakes
100% Italian organic tomato, fior di latte, French fries*
Crema di hummus, pomodorini semi dry, in uscita: zucchine marinate, guarnizione di olio aromatizzato agli agrumi, za atar
Mozzarella di bufala locale, friarielli spadellati, salsiccia artigianale, in uscita: tarallucci salati
Salsa di pomodoro pelato pugliese al 100% italiano, bufala DOP, melanzane fritte, culatello locale
Mix of fior di latte and local buffalo mozzarella, Roman-style artichokes with stem, outgoing: hand-tied Friulian ossocollo aged 3 months, Asiago aged 12 months in flakes
100% Italian organic tomato, fior di latte, slices of picanha smoked with beechwood, oven-baked new potatoes, garnished with habanero-flavored EVO oil
Fior di latte, mortadella with PGI pistachios, pistachio pesto, pistachio grains, local buffalo mozzarella on the way out
Fior di latte, Roman-style artichokes with stem, artisanal porchetta, black crust pecorino cheese on exit, garnish with EVO oil
100% Italian organic tomato, fior di latte, porcini mushroom carpaccio, coming out: grilled cooked ham and smoked ricotta
100% Italian organic tomato, fior di latte, French fries*, würstel
100% Italian organic tomato, garlic emulsion, fresh wild garlic, Pantelleria oregano
Sicilian date tomatoes, yellow date tomatoes, garlic emulsion, fresh wild garlic, Pantelleria oregano, Mediterranean anchovy fillets, caper flower
100% Italian organic tomato, fior di latte, garnish of basil-flavoured EVO oil
Sicilian datterino tomato, yellow datterino tomatoes, mix of fior di latte and local buffalo mozzarella, garnish of basil-flavoured EVO oil
Salsa di pomodoro pelato pugliese al 100% italiano, mozzarella di bufala locale, scaglie di grana in cottura, guarnizione di olio EVO aromatizzato al basilico e olio aromatizzato agli agrumi
100 % italienische Bio-Tomaten, lokaler Büffelmozzarella, Garnitur aus EVO-Öl mit Basilikumgeschmack
100% Italian organic tomato, fior di latte, fresh sautéed mushrooms, Roman-style artichokes with stem, grilled cooked ham on the way out
100% Italian organic tomato, yellow and red cherry tomatoes, Patanegra bacon, smoked ricotta
100% Italian organic tomato, fior di latte, artisanal spicy salami
100% Italian organic tomato, fior di latte, pan-fried red onion, tuna fillets
100% Italian organic tomato, fior di latte, artisanal sausage, oven-baked potatoes
100% Italian organic tomato, local buffalo mozzarella, Calabrian nduja, red onion, Taggiasca olives
Salsa di pomodoro pelato pugliese al 100% italiano, fileti di pomodoro rosso del Gargano, fior di latte, olive verdi di Cerignola, capperini, acciughe del Mediterraneo, origano, in uscita: guarnizione di olio EVO
100% Italian organic tomato, fior di latte, fried aubergines, parmesan flakes while cooking, garnish with basil-flavoured EVO oil
Mix of fior di latte and local buffalo mozzarella, trio of cheeses
Fior di latte, grilled cooked ham, fresh sautéed mushrooms, 100% Italian organic tomato coming out
Salsa di pomodoro pelato pugliese al 100% italiano, fior di latte, in uscita: rucola, culatello locale, scaglie di grana
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with a choice of garnish: fresh berry sauce, chocolate topping, or caramel topping
coffee and Baileys flavor
Aperol, Campari, Cynar, Select, Verde P31
Canned beverage
Bevanda in lattina
Cabernet sauvignon, Glera, Chardonnay
Round and elegant in taste, from the very first sip you can savor the lightness of the water from the Belluno Dolomites that it is composed of.
The classic Forst red beer with the aroma of toasted malt, dark and intense color, and a taste with caramelized and spicy notes
The spicy notes of lemon and grapefruit blend with the fruity and juicy flavor of citrus. A light yet chewy body, pleasing to everyone, with a subtle bitter note that leaves the palate tingling and ready for another sip.
Year 2023 - Recommended pairings: fish-based dishes and fried food
Year 2023 - Recommended pairings: dishes or pizzas based on vegetables, truffle, white meats, lightly aged cheeses
Anno 2022 - Abbinamenti consigliati: carni sugose e brasati
Year 2023 - Recommended pairings: roasts
Year 2023 - Recommended pairings: boiled meats
San Lorenzo Winery - Collio DOC Year 2023
Vintage harvest 2019
Barry frizz
Aperol, Campari, Cynar, Verde P31, Select
(4 cl di vodka + schweppes tonic/lemon)
(4 cl of vodka of your choice from our selection + fevertree/schweppes lemon)
(4 cl di gin + schweppes tonic/lemon)
(4 cl of gin of your choice from our selection + fevertree/schweppes lemon)
4cl di tequila
(4 cl of rum of your choice from our selection)
Peruvian coca leaves, cardamom, coriander, finger lime, and Sichuan pepper: the perfect mix that offers a delightful sensation of balsamic freshness. 4cl of Gin + tonic/lemon
Fresh, fruity, and tropical gin made with Pineberry, a fruit similar to strawberry but white in color and with a unique pineapple flavor combined with a hint of strawberry. 4cl of Gin + tonic/lemon
Unique flavor in its genre thanks to the remarkable use of Blue Fig. From the fermentation of these sweet fruits, a pure distillate is extracted that pairs perfectly with the classic botanical characteristics of Amuerte gin.
4cl of Gin + tonic/lemon
The use of Curuba Fruit gives a hybrid taste between banana and passion fruit, which combined with the light bitter flavors of coca leaves results in a fresh, slightly acidic, summery, and incredibly tropical gin. 4cl of Gin + tonic/lemon
Limited edition of summer 2024: a captivating blend that combines the exotic allure of guava, the tropical sweetness of pineapple, and the sugary freshness of citron, resulting in a vibrant and refreshing taste. 4cl of Gin + tonic/lemon
Aggiunte
aggiunte varie da 1,50€ a 5€
abbondante 2,00€
doppia pasta 2,50€
base pizza senza glutine 5,00€
Maggiorazioni
coperto 2,00€
confezione da asporto cad. pietanza 0,50€
servizio da 5€ a 20€
porzionamento 1€
a spicchi 0,50€
Arachidi e prodotti a base di arachidi.
Grano, segale, orzo, avena, farro, kamut e prodotti derivati.
Crostacei e prodotti a base di crostacei.
Mandorle, nocciole, noci, pistacchi e prodotti derivati.
Latte e prodotti a base di latte.
Lupini e prodotti a base di lupini.
Molluschi e prodotti a base di molluschi.
Pesce e prodotti a base di pesce.
Sedano e prodotti a base di sedano.
Senape e prodotti a base di senape.
Semi di sesamo e prodotti a base di semi di sesamo.
Soia e prodotti a base di soia.
Anidride Solforosa e solfiti.
Uova e prodotti a base di uova.