Highly hydrated indirect spelled dough, matured using the poolish method.
Second leavening and cooking in a round pan.
Tall, soft and meltable, rustic taste thanks to the spelled flour.
Highly hydrated indirect dough, matured using the biga method.
Long leavening and baking in a pan.
Fragrant on the outside, soft and fluffy on the inside.
Highly hydrated indirect dough with maturation through the biga method.
Long leavening and cooking directly on refractory stone.
Fragrant on the outside and soft on the inside.
This is our classic Roman pala dough
THIS WEEKEND ONLY: SANGRIA
Botanic è la birra Baladin nata dall'uso delle erbe botaniche.
Botanic Blanche è la birra Baladin con frumento e un mix di botaniche.
Botanic IPA è una birra Baladin con passiflora, genziana, olio essenziale di arancia e pompelmo.
Home-made tuna sauce, slow-cooked Scottona roast beef, mixed salad, caper fruits
100% Artisan Italian.Blanche with a harmony of cereals, citrus notes, and a delicate spiciness.
Smoked Black Angus, artichoke heart, fiordilatte mozzarella, rocket, 24 month aged parmesan, extra virgin olive oil.
Rotari | Chardonnay
Brut with an intense and elegant aroma of ripe yellow fruit, notes of hazelnut and a sweet touch of vanilla.36 months on the lees.
Artisanal raw ham from Salumificio Strada, fiordilatte stracciatella, dried tomato chips, rocket, extra virgin olive oil.
Terracruda | aleatico
Cherry tomatoes flavored with basil, stracciatella fiordilatte, anchovies.
Tomato, basil, and Parmesan cooked in the oven. Casertana buffalo mozzarella from "Caseificio il Casolare" added after cooking, with basil and extra virgin olive oil.
100% Artisan Italian.Intense yellow in color, its delicate aromas are a perfect balance between fruity, herbaceous, and malty notes.
Pasteurized egg yolk cream, Pecorino Romano D.O.P., aged guanciale and truffle cream.
Girlan | pinot nero
Home-made tuna sauce, olive oil-cured tuna fillets, fresh tomato, onion, garnished with parsley.
fiordilatte mozzarella, pistachio pesto, mortadella, stracciatella, chopped pistachios.
Bepin de eto | Glera
pastrami meet, tartar sauce, cherry tomatoes, fresh cucumber, fresh onion (just a little)
mozzarella fiordilatte, mushrooms, speck, stracciatella with truffle
100% Artisan Italian.Amber with a fine head, a light hazelnut color, and good persistence. The nose reveals an immediate complexity composed of fruity and warm aromas—such as plum or baked apple—complemented with notes of vanilla, toffee, almond, and a subtle hint of orange.
smoked salmon, mixed salad, cocktail sauce, fresh lemon
tomato, pecorino romano D.O.P., seasoned guanciale, cherry tomatoes, onion (just a little), black pepper.
mozzarella, pecorino romano D.O.P., seasoned guanciale, black pepper.
Crema di spinaci, parmigiano e scamorza, pancetta affumicata, prosciutto cotto.
Scamorza, parmesan and pecorino cheese fondue, mashed potatoes, cooked ham.
tomato, mozzarella fiordilatte, mixed minced meat, bacon, cheddar cheese, bbq sauce.
Birra agricola artigianale ad alta fermentazione prodotta con malto di orzo e luppolo americano. Colore ambrato chiaro con riflessi dorati, un’esplosione di aromi fruttati e floreali
Tomato, Spilinga nduja, fiordilatte stracciatella, Senise IGP crusco pepper. (garnished with parsley).
tomato, mozzarella fiordilatte, anchovies, capers fruit, chilli pepper, buffalo mozzarella from Caserta "Caseificio il Casolare".
tomato, spicy pepper cream (light), zucchini and gratinated peppers.
mozzarella fiordilatte, aubergines, courgettes, peppers, mushrooms, cherry tomatoes, flavoured breadcrumbs
Tenuta Santori | Pecorinopremiato 3 bicchieri gambero rosso
mozzarella fiordilatte, parmesan, courgettes, flavoured olive oil, lemon
Velenosi | passerina
mozzarella fiordilatte, porcini mushrooms, speck, gorgonzola.
Mozzarella fiordilatte, spicy salami, mushrooms, white onion, gorgonzola. (Garnished with fresh parsley)
mozzarella fiordilatte, Neapolitan broccoli rabe, sausage, smoked provola.
Farcito con panna, topping ai frutti di bosco, zeste di limone.
berries pizza cheesecake
Vodka al limone e basilico, tintura di liquirizia, acqua tonica
Variante spritz con limoncello e succo di limone
Tenuta Santori | Montepulciano e Sangiovese
Stefano Antonucci | Sangiovese e Montepulciano
Bepin de eto | moscato
Additions to pizzas range in price from 0.50 to 5 depending on the desired product.e.g. Artisanal raw ham +5
Arachidi e prodotti a base di arachidi.
Grano, segale, orzo, avena, farro, kamut e prodotti derivati.
Crostacei e prodotti a base di crostacei.
Mandorle, nocciole, noci, pistacchi e prodotti derivati.
Latte e prodotti a base di latte.
Lupini e prodotti a base di lupini.
Molluschi e prodotti a base di molluschi.
Pesce e prodotti a base di pesce.
Sedano e prodotti a base di sedano.
Senape e prodotti a base di senape.
Semi di sesamo e prodotti a base di semi di sesamo.
Soia e prodotti a base di soia.
Anidride Solforosa e solfiti.
Uova e prodotti a base di uova.