Our homemade preparations
All our first courses are made with homemade bronze-drawn pasta
Our Main Courses
The side dishes
Local cheeses (price per piece)
To end on a sweet note
Small homemade preparations that tell the story of the region
Small homemade preparations that tell the story of the region to share at the table
The homemade giardiniera with products from our biodynamic garden
I Casoncelli di Monno
Fresco di stagione
Delicate ricotta and local salami meatballs on a bed of slow-cooked tomato sauce
WINNER OF THE NATIONAL AWARD AT THE COMPETITION
UPVIVIUM 2024 - VALLECAMONICA AND ALTO SEBINO BIOSPHERE GASTRONOMY
Agrimor Farm - Berzo Inferiore (BS) -
Association for the promotion of Brè - Breno (BS) -
Formaggeria LLC
To the three chocolates
With wild berry sauce
Creamy and Delicious
Arachidi e prodotti a base di arachidi.
Grano, segale, orzo, avena, farro, kamut e prodotti derivati.
Crostacei e prodotti a base di crostacei.
Mandorle, nocciole, noci, pistacchi e prodotti derivati.
Latte e prodotti a base di latte.
Lupini e prodotti a base di lupini.
Molluschi e prodotti a base di molluschi.
Pesce e prodotti a base di pesce.
Sedano e prodotti a base di sedano.
Senape e prodotti a base di senape.
Semi di sesamo e prodotti a base di semi di sesamo.
Soia e prodotti a base di soia.
Anidride Solforosa e solfiti.
Uova e prodotti a base di uova.